Concept

Concept: Gratis duurzame verzenddozen en meer klanten . Duurzaam verzenden met gratis groene dozen

Investeer je huidige budget voor verzenddozen in gedrukte advertenties, ontvang gratis duurzame groene verzenddozen en bouw mee aan Ons Eigen Bos!

Tegelijkertijd draag je met ons concept automatisch bij aan een duurzaam en beter milieu zonder dat het jouw iets extra’s kost. Het levert je juist forse exposure, nieuwe klanten én omzet op! Al onze reclame-uitingen zijn ook nog eens gedrukt met milieuvriendelijke inkt op 100% FSC gekeurd en gerecycled ♻ papier.

1) Meld je aan

Je betaalt alleen voor adverteren

Omdat je van ons iedere duurzame verzenddoos voor al jouw (webshop)verzendingen gratis krijgt, kun je je verzenddozenbudget afschaffen en investeren in het adverteren in ons met de doos mee te zenden mini-magazine.

1) Meld je aan

2) Kies je adverteerderscategorie

100% online doelgroep

Omdat je niet alleen bij je eigen klanten terecht komt maar ook bij ten minste 10 andere webshopklanten, vertienvoudigd je hiermee jouw bereik binnen een 100% online doelgroep.

2) Kies je adverteerderscategorie

3) Kies je formaat verzenddozen

Duurzame verzenddozen

Al onze gratis geleverde verzenddozen zijn duurzaam geproduceerd in een fabriek waar meer duurzame energie geproduceerd dan verbruikt wordt. Tevens worden alle uitingen op onze unieke verzenddozen met bio-inkten bedrukt.

3) Kies je formaat verzenddozen

4) Lever je advertentie aan

Jouw advertentie

Transformeer jouw verzending in een juweeltje van een reclameboodschap, recht in het blikveld van de door jouw gewenste toekomstige klant.

4) Lever je advertentie aan

5) Richt jouw online advertentiepagina in

Meten is weten!

Maak je eigen campagnepagina aan in onze tool en toon deze vervolgens op je eigen website. Hierdoor meten wat het succes van jouw advertentiecampagne. En krijgen wij samen inzicht in de kwaliteit van je campagnes.

5) Richt jouw online advertentiepagina in

Starten maar!!

Duurzame marketing strategie

Alles staat gereed. Nu ontvang je onze unieke verzenddozen samen met de kwartaal editie van het mini-magazine.
Jij kunt vanaf nu starten met Duurzaam Verzenden!

Starten maar!!

Concept voor duurzame verzenddozen

En wij gaan aan de slag met Ons Eigen Bos

0

ondernemers gingen jou al voor. Doe je ook mee?